Teaterskolan ordnar läger för barn i åldern 7 - 12 år tre gånger per år: på höstlovet, sportlovet och sommarlovet.

De här lägren är öppna också för barn som inte är teaterskolans elever och är ett ypperligt tillfälle att bekanta sig med Teaterskolans verksamhet och hur det känns att studera hos oss. Samtidigt får eleverna också träffa nya ansikten, både från olika grupper inom teaterskolan samt nya teaterintresserade barn.

Höstlovslägret och Sportlovslägret tillhör temastudierna och teaterskolans elever får följaktligen temastudietimmarna till godo i sina studier. De här två lägren ingår därför i terminsavgiften för teaterskolans elever. Barn som inte studerar i Teaterskolan betalar deltagaravgift för lägren.

Lägren har oftast specifika teman som vi arbetar med. Det kan röra sig om olika arbetssätt inom drama och teater, till exempel processdrama, fysisk teater, clown och rolltagande eller mera övergripande teman så som sagor, äventyr, element, platser och så vidare.
Ofta leds undervisningen på lägren också av flera gästlärare som möjliggör konstöverskridande upplevelser i till exempel musik och röstanvändning, ordkonst, dans och akrobatik. Dessutom siktar vi på att inkludera pyssel i programmet. Alla läger inkluderar mellanmål och lunch. 

Välkommen med på Teaterskolan DOTs sommarläger 2023!

 

Under de här tre dagarna får du utforska den fascinerande världen av drama och teater tillsammans med nya kompisar. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Var snabb, platserna fylls i anmälningsordning!

Dramalägret för 7-12 åringar ordnas i DOTs lokaler på Busholmen måndag-onsdag 5.-7.juni 2023 kl.9-15. 

Priset för lägret är 150 euro inkl. lunch och mellanmål båda dagarna. 

En bekräftelse skickas åt er per e-post att ni fått plats på lägret. Begränsat antal platser.
 

ANMÄL DIG HÄR!