På den här sidan samlar vi erbjudanden från våra samarbetsparter.

CASTING CALL
Svenska Yle, för åk 2-6

Vill du vara med i en dramaserie? Vi söker barn för Svenska Yles julkalender för år 2024. Julkalendern produceras av Söder Films och baserar sig på barnprogrammet Tandfen som sänts i BUU-klubben. 

Briljants magiska jul är en julkalender med magi, spänning och äventyr. En gårdstomte med onda avsikter har flyttat in på tandfen Briljants vind. Gårdstomten vill hämnas på människorna som glömt bort hen genom att förstöra julen. Briljant får hjälp av barnen Julia, Mio och Kasper att lösa gåtan med gårdstomten och rädda julen. 

Vi söker vi barn i åldern 9-13 för rollerna Julia, Mio och Kasper. Ingen tidigare erfarenhet av att skådespela krävs och all sorts diversitet är välkommen. Deadline för ansökan är 22.10.2023. Serien spelas in i huvudstadsregionen i december 2023 (5 dagar) och under juni och juli månad 2024 (ca 25 dagar). Mer info och länk till ansökan finns på adressen: www.soderfilms.fi/casting

CASTING CALL
Mieli ry

Mieli ry söker två barnskådespelare och skickliga läsare som kan läsa en text flytande innantill. De söker två flickor (7-9 år och 10-12 år gamla), för att banda in repliker på deras kontor vid Tripla. För uppdraget får man en liten ersättning. 

Kontakt: Riikka Nurmi riikka.nurmi@mieli.fi. 

CASTING CALL

Unga skådespelare söker till YLE FEM miniserie!

Vi söker en 17-årig svensktalande flickskådespelare för en ny fyradelad miniserie på Yle FEM, som ska spelas in sommaren 2024.

MER INFO

Vi söker en ca 17-årig svensktalande pojkskådespelare för en ny fyradelad miniserie på Yle FEM, som ska spelas in sommaren 2024.

MER INFO

Vi söker en 12-årig svensktalande flickskådespelare för en ny fyradelad miniserie på Yle FEM, som ska spelas in sommaren 2024.

MER INFO