76014.jpg

Taas tultiin jouluun!

15.12.2020 kl. 12:52
Precis innan coronarestriktionerna stängde ner också hobbyverksamheten, hade vi sista lektionerna för höstterminen i Teaterskolan DOT. Bara sista lektionerna för Luckans grupp och filmkvällarna flyttas nu till våren. Trots pandemin har vi haft en väldigt lyckad hösttermin och fått med många nya elever - stort tack till er familjer för ert engagemang!

Vi hoppas att året 2021 är lättare för oss alla och att vi får återvända till närundervisning igen efter jullovet. Vårterminen kommer att innehålla fortsatt arbete med gruppbildning och det egna uttrycket för de nyare grupperna. De som redan gått ett år i Teaterskolan fortsätter sina studier med nya arbetssätt och övningar som bygger på det eleverna lärt sig härtills.

Vi börjar skifta tyngden på elevernas egna erfarenheter. Vi inleder eller fortsätter med att låta eleverna skapa sina egna målsättningar för sina studier och att lägga märke till den egna utvecklingen. Vi siktar på att varje grupp ska ha möjlighet till att visa upp ett demo-uppträdande som i mån om möjlighet kunde visas på en avslutningsfestival. Utöver grundstudierna erbjuds även mera temastudier i form av bl.a. Röst och text, Filmkvällarna samt Sportlovsläger. 

Teaterskolan marknadsförs aktivt för att nå ut till nya elever, speciellt till Nordsjö- och Luckangrupperna, men vi uppskattar om också ni kan sprida ordet och tipsa vänner och bekanta. 

 

Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

 

Rektorn Anne, producenten Anna och läraren Minna